GAULT&MILLAU'DAN ÇİFTE ZAFER
Nirvana Cosmopolitan ve Chayote Chef Restaurant, Gault&Millau 2025 seçkisinde iki büyük ödül kazanarak uluslararası arenadaki konumunu güçlendirdi.
Dünyanın saygın gastronomi otoritelerinden Gault&Millau, Türkiye’nin en başarılı gastronomi temsilcilerini 8 Aralık’ta Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen törende ödüllendirdi. Bu yılki seçkide Nirvana Cosmopolitan ve bünyesinde yer alan Chayote Chef Restaurant, iki farklı kategoride dikkat çekici başarılara imza attı.
Chayote, Gault&Millau’nun uluslararası standartlarda verdiği “2 Toque (2 Şapka)” ödülünü alarak Türkiye gastronomi sahnesindeki iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Ödülü, restoranın Executive Chef’i Tuncay Gülcü teslim aldı.
Nirvana Cosmopolitan ise otelcilik alanında yüksek hizmet standartlarının simgesi olan “Best Convention Hotel Award” ile onurlandırıldı. Ödül, Nirvana Hotels CEO’su Ali Uçaş tarafından alındı.
Her iki ödül de markanın gastronomi ve konaklama alanındaki yenilikçi yaklaşımını, yüksek kalite standartlarını ve uluslararası arenadaki güçlü konumunu bir kez daha tescilledi.
- Antalya
- Gastronomi
- Haber
- #Magazintime
- otelcilik
- ödül
- #NirvanaCosmopolitan
- #Chayote
- #GaultMillau
- #2toque
- #şapkaödülü
- #bestconventionhotel
- #tuncaygülcü
- #aliuçaş
- #turkiyegastronomi